logo clay garden studio

Welcome to Clay Garden Design

HAPPINES IN EVERY TOUCH

We provides services for making souvenirs and handmade crafts such as clay based crafts, gifts and accessories

Services

What We Provide

Doll

We make doll according to the needs and desires of our customers, and we continuously develop innovative products.

Accessories

We create unique accessories by combining materials such as beads, lace, rattan, and various artificial ornaments.

Souvenir

We create souvenirs with handmade touches to show an exclusive impression. Our products are perfect as gifts for your loved ones.

Home Decor

We create home decorations made of clay, emphasizing handmade touches to beautify the appearance of homes and add aesthetic value to the room.

custom clay souvenirs

About

Have a Unique Characteristic of Artistic

Clay Garden Design is a craft company based on Indonesia that realizes various customer demand models by accepting custom orders

Custom as what you want

We provides to custom product as what you want without losing the details

Special prices for resellers

Special prices for resellers with a minimum purchases

Product guarantee

We provide free remanufacturing and shipping guarantee if we make a fault

Always up to date

We are always up to date with the latest models and trends

Clients

Our Worldwide Customers

We have several customers around the world with a wide variety of unique and high-quality products

My Claynation

My Clay Nation is a large clay reseller in United States that supplies many accessory craftsmen in United States

Design by Kimberly

Design by Kimberly is a website that sells clay with a market in the Netherlands and Europe

Carbajal Sisters

Carbajal Sisters is one of the major websites in America that sells various accessory supplies

Portfolio

Our Cute Products

We support delivery with the best courier

To support delivery to our worldwide customers, We collaborate with several reliable export shipping services

Testimonial

What Our Customer Says

Intan Maya
Intan Maya
2023-04-30
Terimakasih banyak buat temenku yang sudah menyarankan beli souvenir lucu lucu disini. Akhirnya nemu juga souvenir yang cocok sama apa yang aku mau, owner juga sangat ramah dan baik. The best sih clay. Lancar terus buat usahanya ya kak
Vitri yln
Vitri yln
2023-04-30
Terimakasih banyak buat temenku yang sudah menyarankan beli souvenir lucu lucu disini. Akhirnya nemu juga souvenir yang cocok sama apa yang aku mau, owner juga sangat ramah dan baik. The best sih clay. Lancar terus buat usahanya ya kak
Aqilah sahwa Nafisah
Aqilah sahwa Nafisah
2023-04-27
Asli sih akhirnya nemu tempat pemesanan souvenir yang bener bener lucu di malang, disini emang definisi ada harga ada rupa yaa. Tapi kualitas dijamin nggak akan mengecewakan kok. Pokonya sukses selalu clay
Vanila
Vanila
2023-04-27
Pembuatan souvenir yang lucu dan gemes bangettt. Suka banget sama konsepnya clay, kayaknya di malang konsep seperti ini. Recomended banget sih sama tempat ini. Harga tentunya sesuai dengan kualitas yaa. Sukses selalu clay
Vadilla Salma Choirunisa
Vadilla Salma Choirunisa
2023-04-27
Akhirnya di malang ada tempat pembuatan souvenir yang beda dari yang lain. Sempet kesini atas rekomendasi temen dan ternyata memang bagus bagus. Yang pasti ada harga ada rupa yaa, pokoknya wajib kesini langsung sih biar tau kualitas produknya
pr9s ganie
pr9s ganie
2023-04-26
Tempat nya gampang dicari, harga cukup murah dibanding yang lain, bisa custom sesuai yang kita mau, owner sangat baik dan ramah, pembuatan relatif cepat jadi juga. Selebihnya belum ada lagi, next kalau butuh souvenir pasti ke clay lagi
Titin Diah ayu W
Titin Diah ayu W
2023-04-26
Tempat yang recomended buat yang mau punya hajat yang memerlukan souvenir yang cantik cantik dan lucu pastinya. Selain tempatnya di pusat kota malang, yang membuat saya memilih clay adalah ownernya ramah bangettt ngga yang di gesa gesa juga. Makasih banyak yaa
frafanasta noviel
frafanasta noviel
2023-04-21
tempat jual beli aksesoris dan souvenir dengan harga terjangkau dan pastinya kualitasnya dijamin. kali ini tempatnya masih ditengah kota malang dan bisa banget kalau mau nyari lokasinya, dijamin bakalan kesini lagi nanti kalau ke malang
Ari Wahyudiala
Ari Wahyudiala
2023-04-15
Tempat pembuatan souvenir yang bagus, selain tempatnya ditengah kota jadi sangat gampang ditemukan. Owner juga ramah jadi pasti diarahkan sesuai budget dan yang lebih menguntungan lagi disini souvenirnya dijamin unik, beda dari yang lain
Megananda Septia prastiwi
Megananda Septia prastiwi
2023-04-14
Souvenir yang lucu lucu banget, banyak yang unik dan beda dari yang lainnya, harganya cukup terjangkau juga untuk hampers sangat bisa ya. Pengiriman juga aman apabila ingin dikirim ke luar kota, saya sudah pernah coba

We accept custom orders according to your request

Watch Our Video!

Play Video

Latest Blog & News

Clay Doll Making Services
In the world of creative arts, clay doll making services stand out for their artistic refinement and the uniqueness they …
Selling Clay Dolls
Clay dolls have become works of art that are in demand among various circles. …
How to Make Easy Clay Dolls
How to make easy clay dolls is a creative activity that allows a person to express their imagination through hand …